Persbericht: ‘VIRO Criterium Cup Twente start komend weekend!’

Persbericht

Hengelo, 2 juli 2018

VIRO Criterium Cup Twente start komend weekend!

VIRO Criterium Cup Twente start dit weekend met wedstrijden in Markelo en Enter

De VIRO Criterium Cup Twente kent in 2018 maar liefst vijf wedstrijden. Aankomend weekend start de cup op vrijdagavond met de Ronde van Markelo. Naast de dagprijs wordt er bij de mannen en vrouwen gestreden om de eerste leiderstrui in de Viro Criterium Cup Twente. Ook is er dit jaar weer het overkoepelend Datavisual sprintklassement voor de snelle mannen en vrouwen in het peloton. Daags na de ronde van Markelo kunnen de mannen in Ronde van Enter Johan Pluimers memorial direct door met de tweede wedstrijd van de cup. De Ronde van Enter is dit jaar opnieuw terug in de criterium cup en kent als enige van de vijf wedstrijden geen vrouwen koers in het programma.  

 

Veel wielerevenementen

Naast de twee criteriums wordt dit weekend op zaterdag vanuit Enter voor de vijfde keer de Ronde van Twente verreden. Een klassieker voor junioren en nieuwelingen door het Twentse achterland. Alle evenementen zijn omlijst met muzikale en sportieve rand activiteiten.

Programma VIRO Criterium Cup Twente – Ronde van Markelo en Enter:

Vrijdag 6 juli                   Ronde van Markelo (vrouwen 17.00 uur/ mannen 19.30 uur)

Zaterdag 7 juli                Ronde van Enter (mannen 17.30 uur)

 

Over VIRO:
VIRO is een internationaal ingenieursbureau en samenwerkingspartner voor vele opdrachtgevers in de industriële sector. De core business van VIRO is engineering en projectmanagement. De drie focusgebieden waarin VIRO dit toepast zijn Industriële Projecten, Machinebouw en Product Engineering. Het familiebedrijf van eigenaar Johan Visser heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Met wereldwijde projecten is VIRO een toonaangevend bureau.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Michiel Slot, organisatie VIRO Criterium Cup Twente
+31(0)6 24886788, info@rondevangoor.nl
www.criteriumcuptwente.nlwww.viro.nl

Voor het afnemen van foto’s verwijzen we u graag naar Sportfoto.nl; www.sportfoto.nl, dick@sportfoto.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.