Ronde van Twente: Belgisch kampioene zaterdag aanwezig

Een van de grote namen bij de Ronde van Twente is zaterdag de Belgisch kampioene Marieke Meert. Ze zal samen met meerdere Belgische rensters deelnemen en het is voor veel renners een opmaat naar de Klassiekers. Om 12.00 uur is de start op de Bornerbroekseweg. Zaterdag zijn op het lokale parcours in Enter, de wegen afgesloten van ongeveer 13.30 uur tot 22.00 uur. De Bornerbroekseweg (bij de start- en finish locatie) zal al vanaf 8.30 uur afgesloten zijn voor het plaatselijk verkeer.

Alle aanwonenden wordt verzocht auto’s tijdig buiten het parcours te plaatsen. Voor eventuele nooddiensten zijn voorzieningen getroffen en afspraken gemaakt.

De Ronde van Twente wordt verreden rondom Enter en Markelo, en zullen een aantal keren het centrum van Enter passeren, vanaf de Goorseweg door de Reggestraat én vanaf de Witmoesdijk door de Wierdenseweg / Dorpsstraat.

Als u zich bij passage van de wielerkaravaan toevallig in het verkeer bevindt, dient u de aanwijzingen van politie en organisatie op te volgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.