Viro Criterium Cup nu 8 juli in Ronde van Enter

De VIRO Criterium Cup Twente is in 2023 een criteriumreeks over 7 wielerrondes in Twente, met een overkoepelend klassement en een prijzenpot die door ingenieursbureau VIRO beschikbaar wordt gesteld. Er wordt gereden in de klassen Elite/Beloften, Amateurs en Elite (zonder contract).

Na een onderbreking van enkele jaren heeft het bestuur van de Ronde van Enter besloten in 2023 de wedstrijd voor de Amateurs in het programma op te nemen. Dit zijn clubrenners die in de regel uit de regio afkomstig zijn, maar er zullen ook enkele buitenlandse renners aan de start verschijnen.

Enter is de voorlaatste ronde: Hengelo, Almelo, Lonneker, Markelo en Oldenzaal zijn inmiddels geweest. Op 24 Augustus wordt de finale in Borne verreden. Op dit moment is het Jelle Johannink die bij de Elite mannen 1e staat in het Klassement en Maarten van den Berg bij de Amateurs. De Amateurs rijden in Enter 70 km op het parcours in het dorp. De start is om 20.00 uur en de finish wordt rond 22.00 uur verwacht en is het afsluitstuk van een dag wielrennen in Enter.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.