Apple en DJ Tobias spelen op Wielerfeest 7 juli a.s.

Zaterdagavond na de wielerronde vindt er een jubileum wielerfeest plaats op het Dorpsplein. In navolging van de vrijdagavond wordt er wederom muziek gemaakt op het plein. Enters wereldberoemdste band Apple zal vanaf 21.00 uur uur tot 23.00 uur spelen waarna DJ Tobias het zal overnemen tot in de late uurtjes Volgens voorzitter Herman Pluimers moet een jubileum gevierd worden. 15 jaar Ronde van Enter en 5 jaar Ronde van Twente is niet niks. We hebben verschillende scenario ’s bekeken en het leek ons het beste om gewoon met een Enterse band te komen. Aansluitend een goede DJ maakt de avond compleet en iedereen is van harte welkom.

Bezoekers kunnen al vanaf 16.00 uur terecht op het plein.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.