VIRO Criterium Cup Twente zaterdag in Enter

De Ronde van Enter is komende zaterdag, de eerste wedstrijd in de VIRO Criterium Cup Twente. Om 19.45 uur gaan de Elite/Beloften en Amateurs van start, waarmee het klassement voor dit jaar in gang geschoten wordt. Het zwaartepunt van de VIRO Criterium Cup Twente ligt in augustus.

Dan is er een echte criterium week met op vrijdag 19 augustus de Ronde van Markelo, zaterdag 20 augustus de Ronde van Goor, zondag 21 augustus de Ronde van Oldenzaal en donderdag 25 augustus de Ronde van Borne.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.