Ronde van Enter handbikers

Ronde van Enter en Twente uitgebreid met Handbikers

De Ronde van Enter en Twente zijn alweer in volle voorbereiding om op 8 juli a.s. een mooi programma te kunnen aanbieden aan de renners en publiek. Zoals bekend
worden er twee klassiekers gefietst, drie Criteriums (rondje om de kerk) en natuurlijk de Dikke banden en de Loopfietsjes race. Bert Boom zal weer samen met Erik Compagne
een mooi deelnemersveld aan de start brengen van de allerkleinsten. Eén Criterium is een bijzondere en wel een Criterium voor Handbikers, de deelnemers zijn Olympische spelen waardig. De Ronde van Enter streven altijd naar een attractief deelnemersveld. Een bekende deelnemer bij de handbikers is niemand minder dan Marc Mekenkamp, een biker met Enters bloed en deelnemer aan Nationale, Internationale en Wereldbeker wedstrijden. De Klassiekers zijn hier en daar wat aangepast, zodat de deelnemers wat vaker door het dorp fietsen alvorens te finishen. Dit om het voor het publiek wat aantrekkelijker te maken. De amateurs sluiten af, met een een wedstrijd, die geldt voor de Viro cup.

Afscheid Bennie Ezendam

Ook werd er tot grote spijt van de organisaties afscheid genomen van bestuurslid Bennie Ezendam, man van het eerste uur, die bergen werk heeft verzet voor de Ronde. Bennie is er vanaf de oprichting in 2004 bij geweest. Hij werd bedankt met een mooie bos bloemen en een Diner bon door voorzitter Hans Boom. Bennie zal deze editie nog wel wat werk verzetten, maar dan is het klaar.

Programma

12.00 uur Start Klassieker dames
14.45 uur Start Criterium Nieuwelingen
16.15 uur Start Klassieker junioren (m)
16.30 uur Loopfietsjes en Dikkebandenrace
17.30 uur Start Criterium Handbikers
20.00 uur Start Amateurs Viro Cup

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.