Top 3 NK elite zonder contract

Gehele top drie van NK bij elite zonder contract start zaterdag in Enter

Aanstaande zaterdag staat de gehele top drie van het NK bij de elite zonder contract – in Enter – aan de start bij de Ronde van Twente. Rixt Hoogland (goud), Deborah Veerman (zilver) en Inez Beijer (brons) zullen zaterdagmorgen om 11.45 uur starten in onze klassieker.

We zijn er trots op dat deze drie toppers starten zegt Herman Snoeijink een mooie opsteker voor de koers. Dit geeft een extra cachet aan het rennersveld en het publiek kan deze dames van dichtbij zien koersen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.