Logo KNWU Koninlijke Nederlandsche Wielrenunie

NK Junioren mannen op 2 juli in Enter

.ls organisatie waren we blij verrast met de vraag vanuit de KNWU, of wij het NK junioren mannen in ons programma konden passen. Dat gaf hier en daar wat hoofdbrekens en aanpassingen, maar het is prima gelukt. Onze organisatie is klaar voor een hele dag wielerfeest in ons dorp. We werken hard om alles geregeld te krijgen en we zijn er van overtuigd, dat dit zeker gaat lukken. Van Vip tent tot politiebegeleiding en van Jury opstelling tot Ronde Miss en wegomleidingen, het maakt allemaal deel uit van een geoliede machine die feilloos moet lopen. Daarvoor neemt elk commissielid in onze organisatie zijn eigen verantwoording. Daarnaast zijn onze financiën perfect op orde gehouden door onze penningmeesters en dat alleen is al een hele geruststelling. Wij ontvangen graag iedereen die met plezier deel zal nemen of komt kijken als gast of als wielerliefhebber. Zo zijn wij ook al jaren bezig met de allerkleinsten en de schooljeugd, om hen op een speelse en ongedwongen manier enthousiast te maken voor de sport, met als doel dat meedoen belangrijker is dan winnen. Dat resulteerde al in echte profrenners. O.a. broer en zus Rick en Ilse Pluimers zijn nu profrenner (Jumbo Visma en AG-NXTG) . Als we ze zien voorbijfietsen is het net of ze zich gisteren nog meldden voor de Dikke banden race. De komende weken houden we u en jullie op de hoogte over de ontwikkelingen en wordt alle benodigde info verstrekt via deze site.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.