De drie van Enter (hardlopen)

Tijdens de Ronde van Enter en Twente zal er net zoals vorig jaar worden hardgelopen. De lopers kunnen kiezen tussen de 2,5 km, de 5 km en de 10 km. In de gezellige ambiance van het dorp en op een veilig afgebakend parcours, kan iedereen die dat wil , zich meten met de andere loopliefhebbers. Voor de timing wordt het Ipico tag timing systeem gebruikt en inschrijven kan via inschrijven.nl (onderstaande link) waar men voor 1 van de drie afstanden kan kiezen.

Voor de snelste tijden zal er een speciale handgemaakte jubileum trofee worden uitgereikt.

Inschrijven via link https://inschrijven.nl/formulier?id=2018070750269&tl=nl  is nog mogelijk tot vrijdag 06 juli 22:00 uur. Kosten voor de 2,5 km is  € 2,50, voor de 5 km is € 5 en de 10 km kost € 7,50.

Losse inschrijvingen ook mogelijk op zaterdag 7 juli tot uiterlijk 14:00 uur  in Sporthal De Zomp aan de Reggestraat 100 in Enter. De kosten zijn dan voor elk onderdeel €10.

Alle afstanden starten om exact om 14:30 uur.

Het Startvak is voor elke afstand verschillend maar in de buurt van de Sporthal. De finish is voor iedereen op dezelfde plek bij de algemene start en finish en jurywagen aan de Bornebroekseweg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.