De Enterse “Rap op hoes an” zomerloop

De RAP OP HOES AN Loop op 9 Juli tijdens de Ronde van Enter ,ook voor de superbuurtpunten! Inschrijven is geheel gratis en voorinschrijven kan tot en met 8 Juli! Wees er dus snel bij!

Dit is een hardloopwedstrijd van 5 km die meetelt met de superbuurt telling voor de Enterse dagen ED16. De start hiervan is om 16.45 uur. De finish is over dezelfde finishlijn als de wielerronde aan de Bornerbroekseweg. De start zal op ludieke wijze plaats vinden. Dit geldt echter alleen maar voor de eerste 32 deelnemers die zich opgeven.

Opgave is mogelijk voor iedere inwoner van Enter. Voor de hardloopwedstrijd worden punten verdiend voor de Superbuurt. Deelname is hier individueel en is voor 16 jaar en ouder.

Reglementen
Startnummer en tijdwaarneming token afhalen in Sportcafe de Zomp.Dit kan de hele middag tot 16:15. Daarna is deelname niet meer mogelijk. Dus kom op tijd. Let op de wegen zijn afgesloten i.v.m. de wielerronde.
Voor de startnummers 1 t/m 32 staat de bus klaar bij de start finish lijn aan de Bornebroekseweg. Deze vertrekt exact om 16:30 en brengt de deelnemers naar de Start plaats. Om 16:45 wordt er gestart vanaf lokatie Parkeerplaats Exoo aan de Wierdenseweg d.m.v. een massastart (ivm tijdwaarneming)

Diegene die zich al hebben opgegeven via een mail adres , voor 22 Juni , worden door ons bovenaan in de lijst geplaatst

Puntentelling Superbuurt:
Elke deelnemer krijgt 2 punten voor de superbuurt .Er kunnen zich max 5 personen inschrijven per buurt. Voor de podiumplaatsen worden 15 punten verdeeld per categorie (M/V). Deze deelnemers tellen alleen mee wanneer ze binnen 45 minuten over de finishlijn zijn. Na 17:30 kan er niet meer gefinisht worden, we tellen de dames en de heren apart.

De uitslagen worden gepubliceerd op de website.