De 5 mijl van Enter

De 5 mijl van Enter

Tijdens de Ronde van Enter en Twente zal er net zoals vorig jaar worden hardgelopen. Dit keer op het parcours zelf. De lopers kunnen kiezen tussen de 2,5 km, de 5 km en de 5 mijl. In de gezellige ambiance van het dorp en op een veilig afgebakend parcours, kan iedereen die dat wil zich meten met de andere loopliefhebbers. Voor de timing wordt het Ipico tag timing systeem gebruikt en inschrijven kan via www.inschrijven.nl waar men voor 1 van de drie afstanden kan kiezen.
Voor de snelste tijden zal er een speciale handgemaakte en beschilderde klomp beschikbaar zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.